"A journey of a thousand miles begins with a single step"

Fotens Anatomi


 Foten är uppbyggd av 26 stycken ben och är av en unik konstruktion. Många människor går runt och har ont i sina fötter alldeles i onödan, en vanlig orsak är bristande funktion hos skon.Vid problem och smärta går vi igenom dina fötter, ställer diagnos med uppföljande medicinsk behandling.Vi jobbar även med tejpning vid olika problem.
 

Medicinsk Fotvård
 

I fotvårdsbehandlingen ingår fotbad, rensning och klippning av naglar, borttagning av förhårdnader, liktorn, hälsprickor, sist men inte minst, en välgörande massage med en skön fotkräm. Vi använder ekologiska prudukter i våra behandlingar,  Weleda och Dr. Hauska.

Zonterapi
 

Tui Na Massage

En massage form med akupressur ( tryck med fingertopparna på specifika punkter)där vi följer kroppens meridianerna, den berör på djupet och aktiverar kroppens akupunktursystem enligt TCM ( traditionell kinesisk medicin), Den påverkar muskler, skelett, inre organs funktioner och energisystem på ett positivt sätt. Det är en helhetsmetod som behandlar bland annat olika smärttillstånd, stress, utmattning, sömnproblem.


 

Kontakta oss!
070 693 68 53
annlouise.westbom
@gmail.com

Uppbo 114
783 93 Stora Skedvi